Waarom de debardeur het it-item van deze herfst is

vrijdag 2 oktober 2020


Al zo lang als ik me kan herinneren, draagt mijn grootvader debardeurkes. Zijn favoriet is een grijs-bruin exemplaar dat hij steevast vakkundig combineert met een geruit hemd. Nooit had ik gedacht dat ik zijn signature look zou gaan kopiëren, maar dit najaar lijkt het mouwloze truitje aan een comeback toe en ben ook ìk fan. En dat is eigenlijk helemaal niet zo gek want het is het ultieme tussenseizoensitem. Een debardeur zorgt er namelijk voor dat je je zomerstuks nog net dat tikkeltje langer kan dragen en ze lenen zich bijzonder goed tot layering. De high street stores sprongen intussen ook mee op de kar, waardoor je voor een prikje het it-item van fall 2020 in huis haalt. Ik shopte dit roestkleurige stuk bij Zara, maar trek dit weekend ook eens naar de lokale tweedehandswinkel voor een one of a kind exemplaar. En misschien leen ik ook nog wel 'ns pepe's favoriet!

Wearing: debardeur via Zara, jurk en zeemanspet via &Other Stories (vorige collecties)


GET INSPIREDGeen opmerkingen:

Een reactie posten