6x de leukste mondmaskers van Belgische makelij

dinsdag 26 mei 2020

Hoera, de lockdownmaatregelen worden stilaan afgebouwd! De winkels zijn opnieuw open, we mogen op voorzichtige wijze terug gaan werken, een aantal leerlingen kan terug naar school (de andere worden goed begeleid via allerhande digitale wegen en stoepbezoeken) en onze bubbels mogen uitgebreid worden met maximum 4 andere personen. Toch is het nog steeds van groot belang om je goed te beschermen wanneer je met verschillende mensen in contact komt. Handen wassen en afstand bewaren deden we al, maar sinds kort wordt ook aangeraden om mondmaskers te dragen wanneer je op plaatsen komt waar veel mensen samen zijn. Op het openbaar vervoer is zo'n mondkapje zelfs verplicht (en maar goed ook!) Het ziet ernaar uit dat we nog een hele poos onze mond en neus zullen moeten bedekken op openbare plaatsen om onszelf te beschremen tegen Covid-19. We kunnen dan ook maar beter voldoende mondmaskers maken of inslaan.

Wie zelf allesbehalve handig is met naald en draad (guilty) en niet meteen iemand kent die zelf stoffen maskers maakt: support your locals en shop mondmaskers van Belgische makelij via

Belangrijk is ook om het mondmasker op een correcte manier op en af te zetten. Marc Van Ranst legt je uit hoe je een mondmasker op de juiste manier draagt. Vergeet je mondmasker niet te wassen telkens wanneer je het gebruikt hebt!Geen opmerkingen:

Een reactie posten