Zet de bloemetjes binnen (op Moederdag)!

donderdag 7 mei 2020

Het wordt op z'n zachtst gezegd een wel erg vreemde Moederdag. Wat normaal gezien een echte feestdag zou moeten zijn waarop kinderen samenkomen om hun mama's te vieren en te overladen met knuffels, wordt nu een gezellig samenzijn vanop veilige afstand zonder enige vorm van affectie. Nu, begrijp me niet verkeerd, ik ben al lang tevreden dat ik mijn mama na lange tijd eindelijk terug zal zien, al had ik me het weerzien toch net iets anders voorgesteld. Ik kijk zo hard uit naar die warme knuffels die enkel mijn mama kan geven. Die zullen jammer genoeg nog wel even achterwege blijven. Gelukkig zijn er nog zekerheden waar corona géén stokje voor steekt: mama's vier je met bloemen. De bloemenwinkels mogen dan wel nog steeds gesloten zijn, met een aantal clicks voorzie je je mama alsnog van een boeket.

Laat je bloemen aan huis leveren door een lokale bloemist via Tifiori, een online platform waarop je bloemen kan bestellen bij een bloemenwinkel in de buurt en die op het gewenste tijdstip thuis kan laten bezorgen. Op die manier laat je je mama weten dat je aan haar denkt én steun je ook de lokale handelaars die de deuren nog niet mogen openen. #winwin #shoplokaal

Happy Mother's Day!Geen opmerkingen:

Een reactie posten