Getest | Dinner on a Lake

woensdag 24 augustus 2016


Wie mij een beetje kent, weet dat mijn zin voor avontuur zo goed als onbestaande is. Ik sliep nog nooit in een tent, gruwel bij het woord survival en heb nooit begrepen waarom mensen vrijwillig bij de scouts gingen. Toen ik een uitnodiging kreeg voor 'Dinner - in ons geval lunch - on a Lake' schoot er dan ook onmiddellijk een doemscenario door mijn hoofd waarbij ik mezelf al over een schamel gesjorde brug naar een drijvend vlot met picknickdeken zag klauteren om onderweg mijn gsm in het water te verliezen en uiteindelijk zelf ook helemaal doorweekt aan te komen temidden van het meer. Nu ja, ik overdrijf misschien een beetje, maar goed, de titel maakte me nog niet echt warm. De foto's daarentegen zagen er fantastisch uit - hallo mooiste plaats ever?! De bijhorende tekst in het persbericht trok me over de streep. Ik wilde testen

And so it happened, ik bolde helemaal tot in Waasmunster om alweer iets van mijn bucketlist af te vinken (spicegirlelise zou trots zijn). Uiteindelijk bleek het restaurant on a lake vlot bereikbaar met een bootje. Kapitein van dienst en 1/2 van het creatief brein achter Dinner on a Lake Angelo bracht alle gasten veilig van het vasteland naar het vlot en amuseerde jong en oud tijdens het bootje varen met zijn spontaniteit. De lunch op zich was heerlijk, het beste van het hippe foodsharing en haute cuisine met mekaar verenigd. Het gezelschap was meer dan amusant en het uitzicht was echt de moeite. Bref, ik ben fan, al lijkt de avondshift me nog net dat tikkeltje sfeervoller, reserveer je ons nog een plaatsje, luv


Zo'n etentje op het meer is een aanrader voor al zij die wel eens iets out of the box willen doen, en daar genoeg centjes voor over hebben. Alle informatie kan je hier vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten