Outfit | De perfecte palazzo pants

zondag 10 juli 2016
Na eindeloze weken van verplicht zwijgen is het eindelijk zover, the word is out! Vanaf 1 augustus vervoegt yours truly tijdens de kantooruren #teamcontent bij Belmodo! Teksten schrijven over high fashion, trends en talloze andere hyperinteressante onderwerpen? Yes please! Maar voor het zover is, vertoef ik naar goede traditie nog 2 weken in het Zuiden van Frankrijk. Favoriete sales buy en het item waarin ik de komende veertien dagen wellicht het vaakst zal rondhuppelen is deze palazzo pants. Tijdens de solden belandde ik samen met bestie Charlotte in het pashokje en werd ik op slag verliefd op deze broek van Zara die zij op dat moment aan het passen was. Ik nam er mij ook eentje mee en het bleek mijn beste koop van de voorbije maanden. Thanks for the tip, Charre!

H&M top / ZARA palazzo pants / ADIDAS Stan Smith Sneakers
1 opmerking: