Getest | Try Out-Fit

dinsdag 18 oktober 2016

- AMÉLIE -

Hoe vreemd het ook mag klinken, voor shoppen heb ik de laatste weken echt bitter weinig - zeg maar geen - tijd gehad. Ik schuim dagelijks menig webshop af op zoek naar de leukste items voor Belmodo-artikels en wishlists maar echt shoppen zat er de laatste tijd echt niet in. Enter SKM, kledinggigant die zijn verouderd imago helemaal van zich af wist te schudden en mij - en ik ben geen gemakkelijke, vraag dat maar aan Gilles - voor zich wist te winnen. SKM heeft namelijk een volledig nieuw concept uitgedacht. Ideaal voor de drukbezette vrouw zoals u en mij. Try-Out-Fit belooft je shopping experience vlotter en gerichter te laten verlopen. U raadt het al, moest ik testen. Een aantal kliks later hadden ze mijn Try Out-Fit-bestelling "goed ontvangen" en zou er de dag nadien een verkoopster mee aan de slag gaan.

Try-out-wat?

Try Out-Fit is een gloednieuwe service van SKM. Via de website vul je jouw gegevens en maten in, geef je door welke stijl het best bij je past en welke merken jouw garderobe mogen aanvullen. Met die informatie gaat één van de stylisten van SKM vervolgens aan de slag om, naar gelang je keuze, één, twee of drie outfits samen te stellen. Die kan je dan op een afgesproken datum bij SKM gaan passen in de gloednieuwe Try Out-Fit corner. Ik kwam, ik zag en ik filmde. Alé, Gilles filmde:
In de Try Out-Fit corner hingen twee outfits voor mij klaar: een fashionable look met een jurk en enkellaarzen en een casual look met sneakers (De lingeriesetjes die erbij ging, kon ik wegens tijdgesbrek jammer genoeg niet passen). Op de kaartjes die de looks vergezelden, pende de shop assistant in kwestie - in mijn geval de blonde Lina - een extra woordje uitleg neer. 

Fashionable look met jurk van Nikkie Plessen:
Eerlijk? Het was geen liefde op het eerste zicht. Een te groot zilveren detail en een te klassieke snit. Dacht ik. Eenmaal ik de jurk over mijn hoofd had getrokken bleek het een pareltje te zijn en liet ik mijn oorspronkelijke menig varen. Hebben hebben! 

Casual look met sweater en sweatpants van Zoë Karssen:
Ik ben een echte Zoë Karssen lover, dus wat dat betreft gooide Lina al hoge ogen. De stukken zaten comfortabel, maar de broek zette naar mijn menig mijn rondingen nét iets te veel in de verf. Over de trui was geen twijfel mogelijk, die moest mee.

En zo was ik die avond op nog geen 20 minuten 2 kledingstukken rijker, waarvan ik er eentje zelf nooit uit de rekken zou gehaald hebben. Een echte aanrader voor zij die graag snel en efficiënt shoppen én durven te vertrouwen op de expertise van de shop assistants van SKM. Ik ben enkel positief!


*Ik kreeg een budget van SKM om een kledingstuk naar keuze mee naar huis te nemen. Deze post zou je dus gesponsord kunnen noemen, maar ik kan je verzekeren dat ik enkel schrijf over producten en diensten die ik zelf oprecht leuk vind.

1 opmerking: