Zo draag je de oversized trui

dinsdag 15 januari 2019
wearing: Zara trui, broek en schoenen

De feestdagen mogen dan wel voorbij zijn, de winter is nog lang niet op z'n einde. We wapenen ons dus best nog even tegen de koude. En hoe doe je dat beter dan in een zachte, oversized trui? Dit is hoe je zo'n exemplaar draagt.

Onderaan vind je mijn Pinterest board vol inspiratie. Scroll away!

TUCKED IN

Wellicht de meest gangbare manier om je oversized trui te dragen: met het voorste deel in je broek gestopt. Hoe je dat het best doet? Bekijk deze video.

SKINNY?

Om het geheel in evenwicht te houden, kan je kiezen voor een aansluitend onderstuk. Denk bijvoorbeeld aan een skinny jeans of legging. Maar vergis je niet, je kan je oversized trui ook combineren met een loose pants. Ga voor een model dat aansluit aan je billen en wijder wordt naar onder toe.

(SLIP) DRESS OF ROK

Eentje voor de durvers: de oversized sweater in combinatie met een (slip)dress. Kies bij voorkeur voor een contrasterende kleur of ga voor een jurk met print om het geheel spannend te houden. De combo oversized sweater en plooirok is trouwens ook een echte winner!

CEINTUUR

Fan van de oversized sweater maar bang dat je figuur er niet goed in uitkomt? Snoer je taille dan in met een ceintuur voor een ultravrouwelijk effect. Nu helemaal hip: de geknoopte ceintuur. Ik ben fan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten