4 drankjes die je deze zomer moet proeven

zondag 11 juni 2017
Deze drankjes zijn gloednieuw en perfect voor deze zomer.

Liefmans Yell'oh
De nieuwste smaak in de Liefmans-familie is de Liefmans Yell'oh, een fris aperobier op basis van verschillende soorten fruit. Het is een mix van onder andere limoen, appel, vlierbloesem, basilicum en ananas. De combinatie van deze frisse smaken en het on the rocks serveren zorgen ervoor dat dit bier ongetwijfeld niet weg te denken is van de zonnige terrasjes deze zomer. 

Lost in Spice
Lost in Spice, een vierde testbrouwsel van de brouwerij De Koninck, bleek niet zomaar een probeersel. Omdat er zoveel goede reacties waren en het bier erg geliefd werd, werd Lost in Spice definitief op de markt gebracht. Tijdens het brouwen werd het proces van het dry hopping achterwege gelaten en vervangen door dry spicing met gember en koriander. Resultaat: een fris en kruidig blond bier met een pittige nasmaak.

Red Bull cocktails
Speciaal voor het Venuez17-evenement in Park Spoor Noord ontwikkelde Noa van Ongevalle van The Pharmacy vijf cocktails op basis van Red Bull. Aangezien het Red Bull Editions-gamma uit er vijf verschillende smaken bestaat, maakte Noa een cocktail voor elke smaak. De recepten kregen we gewoon mee. Let me present you de Green Energy en de Energy Cosmopolitan.


Ritchie

Ook voor de non-alcoholisten is er nieuws. Ritchie is een limonade die bijzonder populair was in de fifties en verdween in de late seventies. Maar vanaf nu is Ritchie helemaal terug, inclusief de retro verpakking. Tot nu toe bestaan er nog maar twee smaken - sinaasappel met een vleugje vanille en pompelmoes met een scheutje ananas - maar er volgen snel ongetwijfeld nog meer smaken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten