Outfit | Summer on my feet

woensdag 17 mei 2017


Ik betrap mezelf erop dat ik de laatste tijd steeds vaker naar denim grijp. Niet zomaar naar mijn gebruikelijke skinny en boyfriend jeans, maar naar een mom jeans die al een aantal maand in mijn kast ligt, een vintage exemplaar van Calvin Klein die ik van mijn zus kreeg. Zij had de broek - die origineel een mannenbroek was - ergens op de kop weten te tikken en helemaal versteld naar een iets aansluitender model. De reden dat ik de broek lang niet heb gedragen, is het feit dat zo'n mom jeans niet echt het meest flatterende model is voor ladies with hips zoals ik. Onzeker als ik ben durfde ik de jeans niet aan. Intussen heb ik me er helemaal over gezet - yey body positivity - en draag ik bijna niets anders meer. Vooral de combinatie met mijn nieuwe slides is een winner!Zara jacket and slippers / &Other Stories body / Calvin Klein jeans / Céline bag

1 opmerking: