Outfit | Toos Franken heeft mijn hart gestolen

zaterdag 22 april 2017
Een tijdje terug leerde ik Toos Franken kennen, het kledinglabel van de gelijknamige Belgische ontwerpster die in 2014 haar eerste lijn lanceerde. Het was liefde op het eerste gezicht. De stukken die Toos ontwerpt, zijn innovatief van snit en materialen, ogen minimalistisch en doen een beetje mysterieus aan. Deze jas uit de Micro Manifesto-collectie is een echt pareltje, zo eentje dat helemaal thuis hoort in de straten van Parijs, de hoofdstad van de mode. Deze jas was dan ook het eerste stuk dat ik zorgvuldig in mijn koffer voor Paris Fashion Week opborg. Jammer genoeg kwam de jas niet helemaal tot z'n recht aangezien onze Paris Fashion Week experience letterlijk in het water viel. Gelukkig had ik een paraplu op zak die perfect bij de jas pastte. It's all in the details, right?

Fijn weekend!


Toos Franken coat / H&M dress / Zara booties / Calvin Klein bag

1 opmerking: