Beautyfavorieten van het moment: april 2017

zaterdag 8 april 2017


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens een beautygerelateerd artikel schreef. Ik vind het namelijk leuker om een aantal producten die ik écht fijn vind op te sparen om ze in een soort van collage aan jullie voor te stellen. Dit zijn de 9 producten die op dit moment standaard op mijn badkamerdressoir staan.

Rituals Express Your Soul Body Scrub - € 19,50


Rituals vroeg de Duitse street artist MadC om de verpakking van hun Express Your Soul-lijn in een uniek jasje te steken. Het resultaat van die collab ontdekte ik een week geleden samen met een aantal andere journalisten en bloggers tijdens een evenement in Antwerpen waar MadC zelf aanwezig was. Jammer genoeg zat ik net die dag 2 uur lang vast in de file van Gent naar Antwerpen, waardoor ik de workshop met MadC net mistte en zo'n kwartier voor het einde van het event aankwam. Het feit dat de producten de zomer in huis brengen met hun verfrissende citrusgeur én dat ze doen wat ze beloven - voeden check, zachte en glanzende huid check - maakt het die rit meer dan waard.

Een bericht gedeeld door Amélie Jacqueline De Rycke (@belmodoamelie) op


Rainpharma Lavender Aromatherapy Essentials Skin Wash - € 44,00

Rainpharma is gekend voor haar plantaardige producten die lief zijn voor de huid én het milieu, de wash bevat namelijk geen zeep en geen detergenten. Ruikt heerlijk en zou kalmerend werken. Heerlijk product, jammer dat Rainpharma-producten niet van de goedkoopste zijn ...

Chloe Love Story Eau de Parfum - € 112,50

Ever since dit parfum in mijn leven kwam, heeft het geen dag van mijn zijde geweken. Ruikt heerlijk - denk: zachtzoete witte bloemen - en blijft de hele dag mooi. Bovendien ziet het flesje er zo knap uit!

Sephora Mud Mask Matifying & Purifying - € 19,00

Ik ga heel eerlijk zijn: maskertjes zijn in mijn ogen geen wonderproducten. Toch vind ik het heel fijn om zo nu en dan eens eentje aan te brengen. Deze van Sephora kocht ik in Parijs toen ik er met mijn zusje was. Het reinigt het gezicht en zou de poriën verkleinen. Over dat laatste vind ik het moeilijk oordelen (ik ben héél kritisch als het over poriën gaat), maar dat mijn huid proper en zo zacht als een babypoepje achterblijft, is een feit dat zeker is. Bovendien ziet het er ook zo cool uit als je't aanbrengt.

Urban Decay Rehab Makeup Prep Hot Springs Hydrating Gel - € 26,50

Sinds ik de vice president of product development van Urban Decay, Amy Zunzunegul, ontmoette in Amsterdam, ben ik een nog grotere fan van het Amerikaanse beautylabel (ik zweer al jaren bij de Naked Illuminated). Mijn laatst nieuwe crush bij Urban Decay? De Hot Springs Hydrating Gel, een gel die de huid hydrateert en zachter maakt. Ik breng hem 's ochtends aan nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met micellair water. Voelt waterachtig aan wanneer je het aanbrengt en trekt onmiddellijk in. Het geeft mijn huid een fris en zacht gevoel en is een uitstekende basis voor mijn daily makeup.

Een bericht gedeeld door Amélie Jacqueline De Rycke (@belmodoamelie) op

Rituals Express Your Soul Bed & Body Mist - € 16,50

Heerlijk om in slaap te vallen met die zoete, zomerse citroengeur waaruit de hele Express Your Soul-lijn van Rituals bestaat. Bij het opstaan durf ik ook wel eens op m'n haar en nek te sprayen, gewoon om fris en monter te zijn bij het ontbijt.

Sothys Eyeshadow Pencil Rose des Sables

Ik kan al jaren geen poederoogschaduw meer dragen. Mijn ogen zijn namelijk heel erg gevoelig en de combinatie gevoelige ogen, lenzen en oogschaduw is allesbehalve ideaal. Ik gebruik dan ook al heel lang cream eyeshadow of een oogschaduwpotlood. Toen hier toe greep ik altijd naar budgetproducten - want zo vaak haal je oogschaduw niet boven, toch? Dit keer een eerder high end product van Sothys. Gebruik ik op mijn oogleden en in de inner corner van mijn oog voor een open blik.

Maybelline Master Drama Khol Liner 22 Brownie Glitz - € 6,91

Smokey eyes zien er bij een blondine gewoon beter uit in bruintinten. Deze kohl liner van Maybelline is dan ook perfect om een subtiele smokey eye mee op te bouwen. Ik breng eerst een beige/nude kleur op mijn ooglid aan, trekt dan een lijntje met de liner en blend uit.

Eyelure Brow Contour Blonde - € 10,50

Sinds kort probeer ik mijn dagelijks laagje foundation te laten voor wat het is want de no makeup make-uplook is helemaal hip, weetjewel. En 't is ook gewoon gezonder. Maar omdat ik ervan overtuigd ben dat je uitstraling staat of valt met piekfijn verzorgde wenkbrauwen, kan ik het niet laten om ze nog even bij te kleuren en in vorm te brengen met mijn contour potlood. Deze van Eyelure is heerlijk praktisch: aan het ene uiteinde heb je het effectieve wenkbrauwpotlood, met de andere kant kan je het wenkbrauwbot nog even aanzetten.


  Welk van deze producten zou jij graag eens testen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten