Outfit | Eindelijk lente

zondag 19 maart 2017


De voorbije week was heerlijk. De eerste zonnestralen, een leerrijk en vooral gezellig tweedaagse in Knokke met Alpro en Hans Van Alphen én voor het eerst in lang eindelijk nog eens een echte get together met mijn vriendinnen. Het goede weer en mijn drukke agenda zorgden er dan ook voor dat ik de tijd nog niet gevonden had om deze lentelook met jullie te delen. 

De jurk is intussen al twee seizoenen oud, maar behoort nog steeds tot een van mijn voorjaarsfavorieten. Het jasje daarentegen is wel een recente toevoeging aan mijn garderobe. De Polienne x Vila-festivalcollectie werd vorige week vrijdag gelanceerd en dit jasje is wat mij betreft een van de pronkstukken uit de collectie. Ideaal tijdens de festivals of op lentedagen waarop de zon schijnt maar ook de wind zo af en toe nog eens de kop opsteekt. De collectie kan je sinds deze week officieel in de rekken én online terugvinden!

Polienne x Vila vest / Superdry dress / Zara Bag


Geen opmerkingen:

Een reactie posten