Beauy | The Sunday Set

zondag 13 maart 2016

Op zondag geniet ik van de rust, haal ik school/blog/stage-werk in en pamper ik mezelf. Dit waren mijn essentials op zondag op 13 maart 2016.

TopiDerm handcrème
Mijn handen hebben zo nu en dan een grondige soak nodig. Op dit moment in mijn handtas: de Magnesomen handcrème van TopiDerm. Zonder parabenen, hypoallergeen én 100% Belgisch.

The Body Shop body cream
Al maanden mijn lieveling en een echte go-to op een chille zondag: de Fuji Green Tea body lotion van The Body Shop. Geurt nog steeds naar mijn favoriete thee en houdt mijn velletje heerlijk zacht.

Anaïs Anaïs original parfum
Tot voor kort was ik een liefhebber van grote handtassen. Kam, deo, flesje water, druivensuiker, mijn giga-portefeuille, ik sleurde werkelijk een halve huisraad met mij mee. Sinds deze maand ben ik over die verzameldrang heen en durf ik al eens met een kleiner exemplaar de stad intrekken. Ik ben daardoor natuurlijk genoodzaakt om ook mijn beautyspulletjes in kleiner formaat met mij mee te nemen. Mijn favoriet van dit moment: mijn mini Anaïs Anaïs L’Original van Cacharel.

Anne Zellien halsketting
Dit kettinkje van Anne Zellien is een aandenken aan de #shewears trip die ik voor Belmodo maakte. De boodschap is duidelijk: volg mij x

Benefit The Porefessional
Deze mini-verpakking van The Porefessional van Benefit kocht ik zo ongeveer een half jaar geleden in Frankrijk. Ik wilde het product al heel lang eens testen, maar vergat dat om eén of andere reden te doen, waardoor het al snel ergens achteraan in mijn kast belandde. Ik vond de tube dit weekend terug en ben klaar voor een weekje smeren en testen. Snel meer hierover!

Marjolein Delhaas agenda
Als een echte vergeetkous moet ik al mijn afspraken zorgvuldig bijhouden. Hoewel ik met mijn iPhone in mijn hand ben geboren en mijn vingers overdag praktisch vastgelijmd zijn aan het toetsenbord van mijn computer, kan ik een online agenda maar niet gewoon worden. Ik verkies daarom nog altijd een old school papieren agenda waar ik naar hartenlust afspraken en hersenspinsels kan in neerpennen. Dit jaar viel mijn oog op een ontzettend onpraktisch doch wondermooi exemplaar van Marjolein Delhaas

Belmodo noteblock
Mocht je het nog niet weten, ik zit sinds kort op kantoor bij Belmodo. Ik loop er drie maand stage op de redactie en mag dus elke dag doen wat ik het liefst doe, schrijven over alles wat de modebewuste vrouw interesseert. ’t Is echt superleuk, en ik kan het iedereen die een beetje gevoel voor mode en een passie voor schrijven heeft, echt aanraden. 

Chai Latte
't Is geen zondagse gewoonte, eerder een drink-ik-all-day-everyday, maar op zondag geniet ik nog  eens extra van mijn signature chai latte. Een extra dosis kaneel erbij en ik kan er weer tegenaan!

Written by Amélie De Rycke