Hallo nieuw avontuur!

maandag 14 maart 2016
Bloggen is mijn hobby, mijn passie en mijn getaway op momenten dat ik het even niet meer weet. Na 3 jaar besloot ik echter dat het tijd werd voor iets nieuws. Ik heb het gevoel dat ik de naam Bags&Chocolate een beetje ontgroeid ben en klaar ben voor een nieuw project. Een avontuur dat ik vanaf nu ga delen met mijn partner in crime die tot voor kort nooit echt credit kreeg voor alle tijd en moeite die ook hij stak in mijn online dagboek. Vandaag stel ik dus met trots Bags&Chocolate 2.0 ofte Binôme voor, het platform van mezelf en mijn wederhelft Gilles. Ik schrijf, hij fotografeert (en speelt occasionally voor taxi en sponsor). Het is dan ook de bedoeling dat niet enkel zij hier inspiratie vindt, maar ook hij hier af en toe iets interessants kan lezen. Zie het als een experiment van een Gents koppel dat na zes jaar graag samen iets wil vertellen aan al zij die het willen horen. Cheers to that!

Geen nood, ook Bags&Chocolate blijft bestaan (ik zal nooit afstand kunnen nemen van mijn online baby) al zal je vanaf nu op Binôme moeten afstemmen om onze verhalen te volgen. Ik kan al niet wachten om jullie nog veel meer verhalen te brengen.

Written by Amélie De Rycke, picture by Gilles Claeys