Outfit | Silver Details

zaterdag 29 oktober 2016

- AMÉLIE -

Ik heb een echte haat-liefde relatie met brillen. Al sinds m'n achtste mag ik mezelf een brildrager noemen. Zo eentje die zonder bril nog geen man van een vrouw kan onderscheiden en dus gedoemd is tot een montuur met jampotglazen; dikke glazen die mijn ogen verkleinen tot minuscule stipjes (ik overdrijf, ahum). Je begrijpt dus wel, beste lezer, dat ik mijn optische bril enkel de laatste 5 minuten voor het slapengaan en de eerste 5 minuten na het opstaan, op mijn neus zet. Nochtans ben ik een grote fan van de bril als accessoire en durf ik zo nu en dan wel eens mijn lenzen te combineren met een doodgewone bril met 'ruitenglazen'. Gelukkig heb ik met de komst van de screen bril een goéd excuus om mijn lenzen met een montuur te combineren. Ook mijn goede vrienden van Polette lanceerden een tijdje terug zo'n schermmodel, de E-Polette

De glazen van zo'n E-montuur werden speciaal ontwikkeld om het blauwe, kunstmatige licht van het computerscherm te filteren en hoofdpijn en droge ogen geen kans te geven. Komt er nog eens bij dat de modellen stuk voor stuk prachtige designs zijn die ik maar al te graag aan mijn nu al eindeloze kerstlijstje toevoeg. Wat mij betreft een echte must voor zij die net als ik uren achter hun oogappel - pun intended - van een computer spenderen. #alwaysonline


E-Polette glasses / &Other Stories earrings and fluff jacket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten