Mode | De perfecte zwarte minihandtas

zaterdag 5 maart 2016
Calvin Klein Sofie Micro via Duifhuizen tassen en koffers

Elk seizoen probeer ik mijn kleerkast aan te vullen met enkele staple pieces. Er is een bepaald wet die zegt dat er een aantal kledingstukken zijn die echt niet in je garderobe mogen ontbreken, en zo is het maar net voor handtassen. 

Al jaren ben ik op zoek naar de perfecte zwarte mini bag die ik zowel tijdens een feestje als een casual dag in de stad kan dragen. Het werd een zoektocht van lange adem waarin elke tas die ik kocht nét niet de perfecte aankoop bleek te zijn. Tot ik laatst stootte op deze schoonheid van Calvin Klein. Na heel wat online rondgeklik (en gemail) kwam ik terecht bij Duifhuizen, een handtassenverdeler met merken als Armani Jeans, Furla, Liebeskind en dus ook CK. En, ik lieg niet, het was liefde op het eerste gezicht, mijn micro-bag en ik. Sinds hij in zijn grijs-zilveren dustbag op mijn stoep belandde zijn wij onafscheidelijk en werd ik al bedolven onder de complimentjes over de cuteness van mijn nieuwe buddy. Wat vinden jullie ervan?

Written by Amélie De Rycke